'Eljero Elia op de vuist met Haagse rapper Mula B bij FunX Awards'

'Eljero Elia op de vuist met Haagse rapper Mula B bij FunX Awards'

Eljero Elia is, volgens bronnen van Privé, dinsdagavond op de vuist gegaan met rapper Mula B. Dit zou gebeurd zijn op de FunX Awards in Amsterdam. Het zou gaan om een langlopende ruzie in de Haagse hiphopwereld. De voetballer ontkent elke betrokkenheid bij de vechtpartij.

De ruzie zou een halfjaar geleden zijn ontstaan toen verslaggevers van Youtube-kanaal SUPERGAANDE aan de rappers vroegen of ze veel geld op zak hadden. Rapper Mula haalde een 3.000 euro tevoorschijn. Rapper Frenna, een goede vriend van Elia, toonde maar liefst 1.300 euro. Frenna gaf vervolgens aan dat hij niet met geld te koop liep en doneerde 3.000 euro, het bedrag Mula op zak had, aan een goed doel.

Disstracks

Hierdoor ontstond een ruzie. Beide rappers maakten zogenoemde 'disstracks' naar elkaar, waarin ze elkaar met de grond gelijk maakten. In het nummer van Mula B, Meester Plusser, zou ook Elia genoemd worden. Toen Mula deze track op de FunX Awards draaiden, was Elia er waarschijnlijk klaar mee.

In de artiestenruimte zou het uit de hand zijn gelopen. "De artiestenruimte was bomvol en Elia viel hem van achteren aan. Alleen mensen die dichtbij stonden, konden het zien", aldus de anonieme bron.

Akkefietje

Een woordvoerder van de NPO gaf een statement tegenover Privé over de vechtpartij. "Er was een akkefietje waarin mensen aan elkaar trokken. Maar er is geen artiest die ruzie heeft gemaakt met een andere artiest. Alleen 2 mensen in het publiek trokken aan elkaar. Deze zijn mee naar buiten genomen en het is uitgepraat."

Hieronder vind je de 'disstrack' van Mula B richting Frenna, waarin ook Elia voorbij zou komen.