Klaassen denkt niet aan vertrek bij Ajax: ‘Ik wil laten zien dat ik in de basis hoor’

Davey Klaassen keerde in 2020 terug bij Ajax maar moet dit seizoen genoegen nemen met een bijrol. In een gesprek met ESPN bespreekt de middenvelder zijn huidige situatie. Klaassen laat onder andere weten dat hij totaal niet denkt aan een vertrek uit Amsterdam.

In het duel met Heracles Almelo (4-0) mocht Klaassen in de basis starten. Hij luisterde zijn basisplek op met een doelpunt. Klaassen was blij met zijn bijdrage. “Ik probeer het gewoon zo goed mogelijk te doen. Dan is het lekker als je een belangrijke goal maakt en voor de rest goed speelt.” Ook laat de middenvelder weten gesproken te hebben met trainer Erik ten Hag. “Natuurlijk heb ik het er met de trainer over. Wat ik precies met de trainer bespreek ga ik natuurlijk niet hier zeggen, maar het gaat er wel om dat ik niet blij ben met deze situatie. Daar hebben we het dan over.”

Vertrek niet aan orde

Klaassen wil niet denken aan een tweede vertrek uit Amsterdam. “Dat is totaal niet aan de orde geweest voor mij, ik heb er totaal niet aan gedacht. Je wil je terug knokken en laten zien dat jij erin hoort. Ik probeer dit elke wedstrijd te laten zien.”

Feyenoord-doelman vertrekt