Hakim Ziyech bevestigt dat hij geen winterse transfer zal maken: ''Ik ben hier op mijn plek en nog niet klaar''

Hakim Ziyech kwam in de zomer van 2016 over van Ajax, maar het gerucht gaat dat hij in de winter wel eens naar het buitenland kan gaan vertrekken. De Marokkaans international bevestigt in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij echter gewoon het seizoen af maakt bij Ajax.

''Ik ben hier op mijn plek en nog niet klaar''
Ziyech is aan zijn tweede seizoen bij Ajax bezig. Na een goed eerste, waarin de Amsterdammers de Europa League finale haalden, moet het in het tweede seizoen gesteld worden zonder Europees voetbal. Toch is een winters vertrek geen optie voor de middenvelder: "Ik ben hier op mijn plek en nog niet klaar. Ik heb heel bewust gekozen om vanuit FC Twente niet direct de stap naar het buitenland te maken. Ik sta nog steeds achter die keuze."

Tekst gaat verder onder de foto

''Het gaat om presteren met Ajax''
Ziyech zou in de zomer wel een transfer kunnen maken, zeker als hij mee mag met Marokko naar het WK, waar hij zich in de kijker van de top zou kunnen spelen: "Maar daar ben ik nu niet mee bezig. Het gaat om presteren met Ajax, fit blijven en dan kan na het seizoen de focus op Marokko", zo besluit hij tegenover het AD.