Martina wil bij Feyenoord blijven: "Ja, natuurlijk"

Cuco Martina is dolblij met zijn transfer naar Feyenoord. De 29-jarige rechtsback wordt door de Rotterdammers voor de rest van het seizoen gehuurd van Everton. Als het aan Martina zelf ligt, blijft hij ook na die zes maanden bij de huidige nummer drie van de Eredivisie voetballen. 

"Ja, natuurlijk. Maar laten we eerst focussen op de komende maanden. Als alles goed gaat en Feyenoord tevreden is, zien we verder," zegt Martina in gesprek met de NOS. Voor de verdediger voelt zijn transfer als thuiskomen. "Ik woon al 25 jaar in Rotterdam, dat zegt wel wat. Mijn vrienden en familie zijn heel blij voor me, maar ik ben nog stukken blijer dan hen. Waarom? Omdat ik thuis ben en voor mijn droomclub speel."

Waarom de voormalig jeugdspeler van Feyenoord nu pas in het eerste elftal komt te voetballen? "Ik droomde ervan om in de Premier League te spelen. Als zo'n kans dan komt, dan grijp je die natuurlijk. Alles is daar enorm professioneel en het voetbal leeft enorm. Vooral de sfeer in de stadions zal me bijblijven."