'Marcel Brands in beeld bij Eredivisie club'

Volgens Feyenoord Transfermarkt staat Marcel Brands op het lijstje van Feyenoord als mogelijke opvolger van huidig technisch directeur Frank Arnesen. In Rotterdam-Zuid heeft Arnesen nog een contract tot het einde van komende zomer en er is tot dusver nog niet gesproken over een contractverlenging tussen beide partijen.

Marcel Brands is een naam die genoemd wordt als mogelijke opvolger. De technisch directeur zit sinds vorige week zonder werkgever na zijn vertrek bij Everton. Brands was hier sinds 2018 werkzaam, maar vertrok onlangs wegens een verschil in visie. Het rommelt al enige tijd achter de schermen bij de club uit Liverpool, tot ongenoegen van Brands die daarop besloot de samenwerking te beëindigen. Voordat Brands vertrok naar Engeland was hij eerder actief bij PSV. Bij de club uit Eindhoven bekleedde hij in de periode 2010-2018 acht jaar lang de rol als technisch directeur.

Huidige technisch directeur Arnesen liet onlangs nog weten het naar zijn zin te hebben bij de club. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam wil de 65-jarige Deen het in de winterstop pas over een langere verbintenis hebben, zo melde Krabbendam afgelopen week in de Dick Voormekaar Podcast. Krabbendam ziet geen reden waarom er niet een overeenkomst tussen beide partijen zou plaatsvinden.