Gerard Piqué maakt Real Madrid, Espanyol en journalisten belachelijk in tv-programma

Gerard Piqué was donderdagavond te gast bij La Resistencia op Movistar en daar deed de centrale verdediger van FC Barcelona enkele pikante uitspraken. Zo biechtte hij op dat Lionel Messi het leuk vindt om journalisten te pesten en maakte hij Real Madrid en Espanyol flink belachelijk.

Piqué vertelt in geuren en kleuren hoe de spelers van FC Barcelona journalisten het leven zuur maken: "We hebben een WhatsApp-groep met alle spelers van Barcelona en een aantal ex-spelers van de club. Daar voegen we wel eens journalisten toe die wij als pro-Real Madrid beschouwen. Vervolgens sturen we varkensemoji's naar ze en schoppen we ze weer uit de groep. Lionel Messi is een van de grootste trollen. Hij houdt echt van zwarte humor."

Het was niet de enige pikante uitspraak die Piqué donderdagavond deed: "Wanneer ik voor het laatst seks heb gehad? Tellen de wedstrijden in het Santiago Bernabéu?" Tenslotte kreeg de geboren Catalaan de vraag hoeveel geld hij heeft? "Meer dan de begroting van Espanyol," reageerde hij gevat. Naar schatting heeft de stadsgenoot van FC Barcelona een begroting van 57 miljoen euro. Niet verkeerd, Gerard..