Elia droomt al van Coolsingel: ''Kan voor mijn gevoel niet meer fout''

Elia droomt al van Coolsingel: ''Kan voor mijn gevoel niet meer fout''

Eljero Elia loopt na de zege tegen PSV over van vertrouwen. In gesprek met VI is hij ervan overtuigd dat Feyenoord de definitieve knock-out heeft uitgedeeld aan Feyenoord en gelooft hij nu echt in de titel.

Na de 1-0 was het eerder wachten op de 2-0 dan de 1-1. "Dat vond ik ook. We hadden ze bij de strot en ze snakten naar adem. Maar met die 1-0 was er blijkbaar ook de gedachte hen wat te laten komen en ze met eigen wapens te bestrijden. Beetje wachten op de ruimte en dan toeslaan. Maar dat was nergens voor nodig, soms moeten we ook beseffen hoe sterk we zijn, dan moet je het afmaken."

"Ja, PSV is afgehaakt, maar we moeten ons koppie niet gek laten maken nu, dat is het gevaarlijkste wat je kunt doen. Wij hebben nu alleen nog maar finales. Ik denk dat het goed zit maar je weet niet wat er nog gaat gebeuren met blessures, schorsingen en scheidsrechters."

Elia kijkt ook al vooruit naar het duel met Sparta, aanstaande zondag "Dan moeten we drie punten pakken en de rest doet er niet toe. We hebben goede invallers en dat heb je ook gezien. Voor mijn gevoel kan het niet meer fout."