Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Olympique Marseille

Feyenoord speelt donderdagavond een belangrijk duel in de Conference League. De Rotterdammers krijgen namelijk Olympique Marseille op bezoek en zij moeten onderling gaan beslissen welke ploeg zich plaatst voor de finale. Het is aan Arne Slot en zijn ploeg om de bezoekers pijn te doen in De Kuip.

Het AD verwacht dat Til weer terugkeert na zijn blessure en Senesi ook weer fit genoeg is om mee te doen, nadat hij in het duel tegen FC Utrecht vroegtijdig het veld moest verlaten. Dat betekent dat Til op de plek staat van Linssen en Dessers opnieuw de voorkeur krijgt in de spits.

Vermoedelijke opstelling: Marciano, Geertruida, Senesi, Trauner, Malacia, Aursnes, Til, Kökçu, Nelson, Sinisterra en Dessers. 

Bij de bezoekers is Dimitri Payet de absolute blikvanger. De Fransman staat al op de radar van Feyenoord en Slot heeft zijn ploeg gewaarschuwd. "Als Payet aan de bal komt, horen bij ons meteen alle alarmbellen af te gaan". Daarnaast keert er een oude bekende terug in De Kuip, want Milik (ex-Ajacied) is de spits bij de bezoekers.

Vermoedelijke opstelling Olympique Marseille: Mandanda, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres, Guendouzi, Kamara, Gerson, Harti, Milik en Payet.