Feyenoord treft Olympique Marseille; Zet in en win!

Feyenoord is in de halve finale van de UEFA Conference League gekoppeld aan Olympique Marseille. Het is de laatste horde die de Rotterdammers moeten nemen om in de finale te eindigen. De ploeg van Arne Slot kende een goede generale repetitie en won met 2-1 van FC Utrecht. Kunnen zij dit donderdag weer? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

Feyenoord verloor in de Conference League dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd. Een imposante statistiek, want er moesten drie voorrondes, groepsfase en kwartfinale gespeeld worden in De Kuip. In de halve finale staat een Franse topclub op het menu. Lukt het de Rotterdammers om te winnen?

Feyenoord wint in De Kuip van Olympique Marseille (2,25)!

Luis Sinisterra bracht De Kuip in extase door in de 96e minuut de winnende goal te maken tegen FC Utrecht. In een moeizaam duel lukte het de ploeg uit Rotterdam-Zuid tóch om de drie punten over de streep te trekken. Ook in het Europese toernooi weet de Colombiaan regelmatig het net te vinden. Nu weer?

Sinisterra scoort voor Feyenoord (3,25)!

Met het uitvallen van Justin Bijlow is het vooralsnog lastig voor de Rotterdammers om de defensie dicht te houden. Ook tegen FC Utrecht lukte het niet om het doel schoon te houden. Met het uitvallen van Senesi is het nog niet zeker of hij naast Trauner aan de basis begint. Bij de bezoekers spelen topspelers als Payet, Milik en Ünder. 

Feyenoord wint en beide teams scoren (4,10)!