Mateo Cassierra geeft niet op: "Het voelde nooit als een teleurstelling om met dat team in actie te komen"

Mateo Cassierra hoopt nog altijd te slagen bij Ajax. De Colombiaan werd in de zomer van 2016 voor 5,5 miljoen euro overgenomen van Deportivo Cali, maar speelt dit seizoen zijn wedstrijden in de Jupiler League voor Jong Ajax en wam pas drie keer binnen de lijnen in de Eredivisie. 

"Natuurlijk ben ik twee jaar geleden naar Ajax gekomen om in het eerste elftal te spelen. Dat was en is nog altijd mijn doel en ik geef niet op", zegt de 21-jarige spits in gesprek met Voetbal International. "Maar dit seizoen ben ik blij dat ik mezelf verder heb kunnen ontwikkelen in wedstrijden met Jong Ajax."

Volgens de aanvaller zelf was het voor hem nooit een teleurstelling om binnen de lijnen te komen in de Jupiler League. "Serieus, het voelde nooit als een teleurstelling om met dat team in actie te komen. Het was voor mij juist lekker dat ik in de Eerste Divisie van Nederland mijn speelminuten kon maken. Dat is veel beter dan alleen maar trainen." Dit seizoen was Cassierra goed voor achttien treffers in dertig duels op het tweede niveau.