Engelse media weten het zeker: 'PSV'er maakt spoedig transfer naar de Premier League'

PSV speelde woensdagavond met 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur. Ondanks dat de ploeg van Mark van Bommel niet zijn beste wedstrijd speelde, viel één speler ontzettend in de smaak bij de Engelse pers. Hirving Lozano is volgens de Engelse media rijp voor een stap naar de Premier League.

The Dailiy Mail omschrijft Lozano als één van de meest populaire aanvallers op de Europese velden. Het dagblad verwacht dat de Mexicaan spoedig de stap zal maken naar de Premier League. Everton is volgens de krant het meest waarschijnlijk, aangezien Marcel Brands bij The Toffees aan het bewind is als technisch directeur. Hij kent Lozano natuurlijk nog van zijn tijd bij de Eindhovenaren.

Ook The Sun is zeer te spreken over 'Chucky'. De aanvaller stal volgens de krant de show met een uitstekend optreden: 'Als de Mexicaan niet gevaarlijk was met zijn snelheid, zorgde hij er wel voor dat hij alle trucs in het boekje gebruikte om een vrije trap te versieren.'

Lozano staat bij PSV onder contract tot de zomer van 2023. De Eindhovenaren kochten hem in 2017 van het Mexicaanse CF Pachuca.