AZ haalt Martins Indi definitief terug naar Alkmaar

AZ heeft zaken gedaan op de transfermarkt. Bruno Martins Indi keert definitief terug naar Alkmaar. De centrale verdediger speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis bij AZ en tekent nu voor vier jaar. 

martins indi tekent contract bij az

Bruno Martins Indi keerde op de laatste dag van de zomerse transfermarkt terug in de Eredivisie. De 34-voudig international kwam op huurbasis over van Stoke City. Het afgelopen seizoen speelde Martins Indi 33 wedstrijden voor AZ en dat beviel goed. 

"Bruno heeft afgelopen seizoen laten zien van meerwaarde te zijn voor AZ", geeft directeur voetbalzaken Max Huiberts in een interview met AZTV. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Daarnaast brengt hij leiderschap en veel ervaring met zich mee. Tegelijkertijd is hij heel erg gretig om te presteren. Bovendien is hij een linksbenige verdediger, waarmee wij onze opties in de defensie vergroten. Kortom, Bruno is een speler die ons sterker maakt."

Martins Indi is zelf ook erg te spreken over zijn definitieve transfer naar AZ. "AZ is een club die goed bij mij past. De speelstijl en manier van werken spreekt mij enorm aan. Daarnaast kan ik bij AZ in de top van Nederland spelen en bovendien spelen we Europees voetbal."