Robert Bozenik: ''We gaan er allemaal van uit dat ik hier maar een jaar blijf''

Na eerder aabiedingen te hebben ontvangen vanuit clubs in Rusland en Schalke 04, is Robert Bozenik dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. De Slowaak is dolgelukkig in Düsseldorf: ''Ik voel me heel goed'', begint Bozenik in gesprek met Slowaakse Sport. ''Ik ben weer gelukkig. Ik krijg meer speeltijd en ik heb vrijwel meteen kunnen scoren''

Bozenik heeft nog maar drie wedstrijden gespeeld voor Fortuna Düsseldorf, maar spreekt nu al van een eventuele permanente transfer: "Er is een optie tot koop, maar die kan alleen gelicht worden als we promoveren naar de Bundesliga. We gaan er allemaal van uit dat ik hier maar een jaar blijf. We zien wel wat er gaat gebeuren. Misschien komt er een bod in de winter dat moeilijk te weigeren is, misschien ben ik hier tot de zomer. Het heden is voor mij het belangrijkst. Ik richt me er gewoon op om beter te worden en regelmatig te spelen. Ik wil mijn oude vorm hervinden, daarom heb ik hiervoor gekozen."

Bij Feyenoord kwam Bozenik dit seizoen niet in de plannen van trainer Arne Slot voor, en daarom besloot Frank Arnesen dat het beter was om de Slowaaks international te verhuren. 

bozenik fortuna dusseldorf feyenoord verhuurd

Feyenoord-doelman vertrekt