Dit is het resterende programma van de degradatiekandidaten

Met nog twee speelrondes voor de boeg, is de spanning om te snijden in de staart van de Eredivisie. Het verschil tussen RKC Waalwijk en ADO Den Haag bedraagt slechts vijf punten. 

De stand in de kelder van de Eredivisie ziet er als volgt uit: RKC Waalwijk is de nummer veertien met 27 punten, gevolgd door Willem II met twee punten minder. FC Emmen bezet de zestiende plaats met 24 punten.

VVV-Venlo bekleedt de zeventiende plek van de ranglijst met 23 punten. ADO Den Haag doet ook weer mee in de strijd om degradatie. De ploeg van Ruud Brood is de hekkensluiter met 22 punten.

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Resterende programma

Komende donderdag staat de degradatiekraker tussen ADO Den Haag en Willem II op het programma. RKC Waalwijk ontvangt FC Twente, terwijl FC Emmen het in eigen huis opneemt tegen SC Heerenveen.

In de laatste speelronde maken RKC Waalwijk en ADO Den Haag zich op voor een uitwedstrijd tegen respectievelijk Feyenoord en FC Twente. Willem II treft Fortuna Sittard, terwijl VVV-Venlo en FC Emmen lijnrecht tegenover elkaar staan in De Koel.

LEES OOK: Zo zien de programma's van AZ en PSV eruit om de strijd voor plaats 2

LEES OOK: Zo zien de play-offs om Europees voetbal eruit