'Drie clubs strijden om de handtekening van Ten Hag'

Ajax-trainer Erik ten Hag is erg populair op de transfermarkt. Na zijn eerste gesprek met Manchester United zijn er namelijk nog twee clubs die zich hebben gemeld. Dit nieuws bevestigt transfergoeroe Fabrizio Romano, maar het is nog niet bekend om welke clubs het gaat.

Het is geen publiekelijk geheim meer dat de oefenmeester van de Amsterdammers vorige week een gesprek heeft gehad met de clubleiding van Manchester United. Hij lijkt, samen met Mauricio Pochettino, kandidaat te zijn om interim-trainer Ralf Rangnick op te volgen. De huidige trainer van Sevilla, Julen Lopetegui, lijkt ook nog in de race. 

De eerste ontmoeting tussen Ten Hag en de Engelse topclub verliep 'positief', zo wist Romano te melden. Er zijn nog geen definitieve besluiten genomen, maar de oefenmeester van Ajax heeft de club gevraagd naar het budget, de plannen voor komend seizoen en mogelijke aanwinsten. Hij wacht nu rustig af tot Manchester United de volgende stap zet.

Er zijn echter meer opties voor Ten Hag. Het Algemeen Dagblad en Fabrizio Romano brachten naar buiten dat er nog twee clubs geïnteresseerd zijn in de Ajax-trainer. Ook Donny van de Beek wacht in spanning af wat er gaat gebeuren op Old Trafford. De middenvelder is op dit moment Everton-huurling, maar vormde eerder een goed duo met zijn voormalige trainer.