Real Madrid verlengt contract van Isco

Real Madrid verlengt contract van Isco

Real Madrid maakte afgelopen week bekend dat Marcelo zijn contract verlengd. Inmiddels heeft de Spaanse kampioen ook bekend gemaakt dat Isco zijn contract gaat verlengen, dit meldt de club donderdagmiddag via de officiële kanalen. Isco verlengt net als Marcelo tot medio 2022. Volgens Spaanse media is de afkoopsom van de Spaanse middenvelder bepaald op zevenhonderd miljoen euro.

Verlenging tot 2022
Marcelo heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot medio 2022 houdt in het Santiago Bernabéu. De oude verbintenis van de Braziliaan liep nog tot 2020. Na Marcelo heeft ook Isco, die nog tot medio 2018 vastlag, verlengt tot 2022. De aanvallende middenvelder speelt sinds de zomer van 2013 bij de Koninklijke, nadat hij Málaga voor dertig miljoen euro achter zich liet.

Nog 4 spelers die moeten verlengen
Naast Marcelo en Isco wil Real ook verlengen met Marco Asensio, Daniel Carvajal, Raphaël Varane en Karim Benzema, die samen met Marcelo en Isco vorige maand door Marca werden bestempeld als de 'toekomstige ruggengraat' van het elftal. Isco heeft eerder al aangegeven nog vele jaren te willen voetballen voor de Spaanse grootmacht. De 22-voudig international van Spanje heeft al 197 wedstrijden voor Real gespeeld, waarin hij 34 keer scoorde en 46 assists afleverde.

Bekijk hieronder een aantal heerlijke acties van Isco: