Terugkeer Ziyech bij Ajax aanstaande? "Ja, ze zijn bezig"

Hakim Ziyech staat open voor een terugkeer bij Ajax. Dat stelt althans Valentijn Driessen. Volgens de verslaggever  van De Telegraaf is de speler van Chelsea de belangrijkste kandidaat om Antony op te volgen in Amsterdam.

Twee jaar geleden verliet Ziyech voor Chelsea en Antony was toen zijn opvolger. Ajax heeft inmiddels een bod van 80 miljoen euro ontvangen voor Antony en de verwachting is dat Manchester United en Ajax een deal zullen sluiten voor een bedrag van zo'n 90 miljoen euro. 

En dus is Ajax alvast de markt aan het verkennen voor een mogelijke opvolger. Als het aan Ziyech ligt, keert hij terug, schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf. "De contacten zijn er, hij is gepolst en hij heeft laten weten dat hij ervoor openstaat."

Volgens Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International gaat Ajax er met deze transfers zelfs op vooruit "Als je Ziyech haalt en Antony laat gaan, dan denk ik dat je erop vooruit gaat. Hij heeft nul aanpassingstijd nodig. Het is logisch dat Ziyech de vervanger moet worden."