Lunchberichten: Klaassen persoonlijk akkoord met Everton, megadeal Aubameyang ketst af

Lunchtijd: even heerlijk een broodje of wat anders lekkers naar binnen werken, en natuurlijk even het voetbalnieuws bijlezen. Met onze lunchberichten ben je in één hapklaar overzicht helemaal bij.

  • De transfer van Davy Klaassen naar Everton komt steeds dichterbij. De Ajacied zou persoonlijk rond zijn met de club uit Liverpool, die naar verluidt zo'n dertig miljoen euro voor de captain van Ajax betaalt.
  • Ricky van Wolfswinkel heeft zich in een video gepresenteerd aan de supporters van FC Basel. De overgang van de spits naar de Zwitserse kampioen werd gisteren bekend. Van Wolfswinkel had mooie woorden over voor zijn schoonvader Johan Neeskens.
  • Heiko Westermann kent zijn rol bij Ajax en schikt zich daarin. De Duitse routinier vindt dat Davinson Sánchez en Matthijs de Ligt een 'geweldig seizoen' achter de rug hebben en Westermann wenst bovendien Peter Bosz veel succes bij Dortmund.
  • De transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Paris Saint-Germain gaat niet door. Dat schrijft BILD. Unai Emery, de trainer van de Fransen, zou toch liever een 'klassieke spits' aan zijn selectie toevoegen. Kan Peter Bosz komend seizoen nog beschikken over de Gabonese goalgetter?