Lang snapt niks van FIFA-ranking: 'België boven Nederland?!'

Samen met teamgenoot Charles De Ketelaere figureerde Noa Lang in een video van Voetbalshop en werden enkele korte vragen naar zijn hoofd geslingerd. Bijvoorbeeld over Nederland en België op de FIFA-ranking. Lang is niet van mening dat de zuiderburen boven Nederland horen te staan.

In de video is te zien hoe Noa Lang een vraag moet beantwoorden over Nederland en België die luidde als volgt: "Wie staat hoger op de FIFA-ranking, Nederland of België?". Het antwoord van Noa Lang was kort, maar krachtig: "België. Maar dat is onterecht trouwens. Ze hebben nog nooit iets gewonnen of een finale gespeeld."

Lang in België

België maakte in 2020 kennis met Lang. De aanvaller maakte op huurbasis de overstap van Ajax naar Club Brugge. Afgelopen zomer activeerde de Jupiler League-club de clausule in de huurovereenkomst en nam Lang voor zes miljoen definitief over. Dit seizoen staat de teller van Lang op negen assists en vijftien doelpunten in alle competities. Zijn denderende cijfers in dienst van Brugge, 26 doelpunten en assists in 85 wedstrijden, zou de serieuze belangstelling van AC Milan hebben opgeleverd.