Utrecht-trainer Ten Hag looft Feyenoord: "Die wil om te winnen zorgt ervoor dat ze eerste staan"

Utrecht-trainer Ten Hag looft Feyenoord: "Die wil om te winnen zorgt ervoor dat ze eerste staan"

Erik Ten Hag neemt het zondag samen met zijn ploeg FC Utrecht op tegen Feyenoord. De trainer kijkt uit naar het duel met de koploper. "Iedereen kijkt uit naar zondag vanwege de prestaties van FC Utrecht. Men is benieuwd of wij in staat zijn Feyenoord te laten struikelen. Prachtig toch?", aldus de trainer tegenover het Utrechts Nieuwsblad.

"We staan niet voor niets vierde na dertig duels. Daar vloeien ook verwachtingen uit voort. Ook omdat we dit seizoen in uitwedstrijden heel goed presteren. We zijn gegroeid naar een situatie waarin er nauwelijks verschil zit tussen uit en thuis. Dat heeft te maken met ons zelfbewustzijn. Dat is gegroeid."

Ten Hag denkt overigens te weten waar de kracht van Feyenoord ligt.  "Die wil om te winnen maakt dat ze bovenaan staan. Dirk Kuyt is daar de personificatie van, maar zeker ook Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi en Eric Botteghin. En met Nicolai Jørgensoe en Jens Toornstra en de man in vorm, Steven Berghuis, halen ze een hoog rendement. Het is aan ons om daar deze keer genoeg tegenover te zetten."