Rooney hekelde kledingstijl Memphis: "Vroeg hem om het sober te houden" - MEMPHIS REAGEERT

Het zijn niet alleen Johan Derksen en René van der Gijp die zich ergeren aan de extravagante kledingkeuze van Memphis Depay, ook ex-teamgenoot Wayne Rooney was er niet blij mee. De voetballer van DC United deelt een anekdote over de periode dat de twee nog actief waren in Manchester.

"Ik vroeg hem om het sober te houden"

"We speelden uit tegen Stoke City en Memphis kwam er een kwartier voor tijd in. Door een fout van hem gaven we een doelpunt weg", vertelt Rooney. "Daardoor moest hij van Louis van Gaal een dag later met de reserves meedoen. Ik zei vervolgens in de kleedkamer tegen Memphis dat het moeilijk zou worden als hij steeds met opvallende kleren op de club zou komen. Ik vroeg hem om het sober te houden."

Memphis reageert

Maar Memphis luisterde niet naar het advies van zijn ploeggenoot: "De wedstrijd was bij Altrincham en hij kwam daar aan in een Rolls Royce en droeg een rode leren jas en een cowboyhoed. Toen dacht ik: wat heeft het ook voor zin", aldus de 32-jarige aanvaller. Op Instagram heeft Memphis gereageerd op het interview van Rooney.

"Memphis is weer Mr. Big Star"

"Is Memphis op weg naar Syrië?"