'Ajax moet definitief tot de zomer wachten op Bandé na 'nee' van KV Mechelen'

'Ajax moet definitief tot de zomer wachten op Bandé na 'nee' van KV Mechelen'

Ajax moet tot komende zomer wachten voor het Hassane Bandé mag verwelkomen. De Amsterdammers hoopten de aanvaller deze winter al over te nemen van KV Mechelen, maar de Belgen weigeren definitief om mee te werken aan een dergelijke constructie. Dat meldt De Telegraaf maandagavond.  

Ajax kwam eerder met Mechelen tot een akkoord over een transfer in de zomer, maar hoopte Bandé toch eerder over te nemen van de hekkensluiter van de Jupiler Pro League na het tussentijds vertrek van Amin Younes naar Napoli. De Amsterdammers zouden bereid zijn om een extra één miljoen euro te betalen, bovenop de huidige transfersom van naar verluidt 9,5 miljoen euro.  

De komst van Bandé in januari kreeg volgens De Telegraaf de voorkeur boven een transfer van FC Utrecht-middenvelder Zakaria Labyad naar de recordkampioen. Ajax beschikt voor de linksbuitenpositie op dit moment nog over Justin Kluivert en Dennis Johnsen, maar kijkt naar verluidt nog naar de mogelijkheid om in de komende week toch nog een speler aan de selectie toe te voegen.  

Dit is wat Bandé allemaal kan