Herrie in de tent? Nicolai Jørgensen is boos om zijn reserverol bij Feyenoord

Nicolai Jørgensen is allesbehalve gelukkig met zijn huidige rol bij Feyenoord. De Deense spits zit tegenwoordig regelmatig op de bank en daar is de Feyenoorder niet blij mee. Dat zegt hij in gesprek met het AD.

"Ik moet vechten om terug te keren. Ik voel me fitter. En mijn invalbeurt tegen De Graafschap was goed, volgens mij", aldus Jørgensen tegenover het AD. "Het is altijd de trainer die de beslissingen neemt. Hij weet dat ik wil spelen en dat ik niet blij ben als dat niet het geval is. Ik doe mijn best als ik mag invallen en ik geef alles voor het elftal. Maar het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten."

Boos

Jørgensen kon een jaar geleden nog een transfer maken naar de Premier League (Newcastle United), maar de clubleiding van Feyenoord wees een bod van zo'n zeventien miljoen euro af. Is de Deen niet boos dat hij nu ook in de hiërarchie is gedaald? "Natuurlijk ben je boos. Maar je moet het ook gewoon accepteren. Ik moet hard werken, ik zal er niet om gaan zitten huilen of dagelijks op de deur van de trainer kloppen. Ik wil het laten zien op het trainingsveld. Ik heb de laatste weken echt keihard getraind. Hopelijk krijg ik snel mijn kans weer. Dit is voetbal, het gaat op en neer met spelers. Ik denk niet dat ik het verdien om op de bank te zitten. Wanneer ik speelde en fit was, heb ik het laten zien bij Feyenoord. Ik denk ook niet dat ik echt slecht was na de winterstop. Maar ik kan het niet veranderen. Ik zal de trainer, die de beslissingen neemt, moeten bewijzen dat ik weer moet spelen."