Spurs is concurrentie te snel af rond komst 'enfant terrible' van 25 miljoen euro af

Spurs is concurrentie te snel af rond komst 'enfant terrible' van 25 miljoen euro af

Serge Aurier verruilt Paris Saint-Germain voor Tottenham Hotspur. De veelbesproken 24-jarige rechtsback komt voor zo'n 25 miljoen euro over. Spurs wint de concurrentiestrijd van Chelsea en Manchester United, melden diverse Engelse media.

Aurier zal voor vijf seizoenen tekenen in Londen, nadat hij een werkvergunning kreeg om in Engeland aan de slag te kunnen en de goedkeuring voor de transfer een feit was. De verdediger was in Parijs overbodig geraakt door de aanwezigheid van Thomas Meunier en de komst van Dani Alves. Bij de Spurs wordt Aurier ploeggenoot van onder anderen oud-Ajacieden Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Christian Eriksen en Davinson Sánchez.

Enfant terrible

De Ivoriaan staat bekend als 'enfant terrible'. Hij lag al eens in de clinch met zijn oud-trainer Laurent Blanc en vorig jaar werd hij in zijn auto langs de kant gezet voor een alcoholcontrole, waarop hij zich agressief gedroeg richting Franse politieagenten. Hij gaf een agent zelfs een elleboogstoot, wat hem op een (voorwaardelijke) gevangenisstraf van twee maanden kwam te staan.

Feyenoord-doelman vertrekt