Onana na CL-duel met Nice: "Spel was niet slecht, maar het gaat om scoren"

Onana na CL-duel met Nice: "Spel was niet slecht, maar het gaat om scoren"

Ajax speelde woensdagavond na de 1-1 in Nice in eigen huis met 2-2 gelijk tegen OGC Nice en werd daarom uitgeschakeld in de voorrondes om Champions League-voetbal. André Onana werd tweemaal gepasseerd en was teleurgesteld.

"Het spel was niet slecht, maar het gaat om scoren. Zij scoren er twee en zijn gewoon door. Wat ik vandaag heb geleerd is dat voetbal niet alleen om passes draait, maar ook om de effectiviteit. Maar het frustreert me niet, want je weet ook dat spelers als Bertrand Traoré en Davy Klaassen er niet meer zijn. Het is hetzelfde team, maar niet met dezelfde spelers en ook nog een nieuwe trainer. Het heeft wat tijd nodig", zo vertelt Onana tegenover Goal.

"Het is een 'true story' dat we niet goed hebben verdedigd", vervolgt de doelman. Het leek er even op dat Ajax met Marcel Keizer anders speelde dan met Peter Bosz, maar Onana ziet dat anders en legt het uit. "Nee hoor, met Keizer vallen we op dezelfde manier aan als we deden bij Bosz. Maar het is nog wennen aan elkaar. Soms vraagt een wedstrijd ook van je dat er wat meer verdedigd moet worden."

André Onana - The Sweeper Keeper

Feyenoord-doelman vertrekt