‘Ten Hag lijkt af te zien van Gakpo en kijkt opnieuw naar Real Madrid-speler’

De kans dat Cody Gakpo naar Manchester United vertrekt leek aanvankelijk groot, zo zou de speler al persoonlijk akkoord zijn met de club. Echter komen er steeds meer berichten naar buiten dat de Engelse grootmacht af ziet van de Nederlandse vleugelspits. Volgens het Spaanse Revelo heeft Ten Hag al een alternatief gevonden bij Real Madrid.

Het gaat om Marco Asensio. De middenvelder komt in Madrid weinig aan spelen toe en zou voor een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro opgehaald kunnen worden in de Spaanse hoofdstad. Asensio kan in de aanval op zowel de linker- als rechterflank uit de voeten en toont zich daarmee een goede versterking voor het elftal van Erik ten Hag.

Ook Antony nog in afwachting

Naast Gakpo of Asensio is Manchester United nog altijd in gesprek met Ajax over de transfer van Antony. De club uit Amsterdam wees eerder een bod van 80 miljoen euro af en heeft inmiddels al een bod van 90 miljoen ontvangen. Ajax heeft nog niet gereageerd op dit bod. Wel is duidelijk dat Antony zelf al zijn pijlen heeft gericht op de overstap naar Manchester.