Jurgen Streppel maakt zich niet druk over zijn positie: "Ik wil deze ploeg weer aan de praat krijgen"

Jurgen Streppel maakt zich niet druk over zijn positie: "Ik wil deze ploeg weer aan de praat krijgen"

sc Heerenveen begon goed aan het seizoen, maar moet inmiddels naar beneden kijken in plaats van naar boven. Trainer Jurgen Streppel maakt zich ondanks de moeilijke fase van zijn ploeg geen zorgen om zijn positie. De Friese club pakte slechts vier punten uit de laatste acht wedstrijden. Met de 2-1 nederlaag tegen nummer laatst Roda JC bereikte de ploeg een dieptepunt.

''Dit is een plek waarop we als club moeten staan''
"Ik maak me geen zorgen over mijn positie. Ik voel de steun van de club", reageert Streppel tegen Voetbal International. "Kijk je naar de laatste acht wedstrijden, dan zijn vier punten inderdaad niet veel. Kijk je naar het hele seizoen, dan staan we met ons totale puntenaantal achtste. En dat is een plek waarop een club met het budget van Heerenveen ongeveer hoort te staan."

''Ik wil deze ploeg weer aan de praat krijgen''
Het contract van Streppel loopt aan het einde van dit seizoen af: "Maar daar ben ik nu totaal niet mee bezig. Ik wil deze ploeg weer aan de praat krijgen, dat is op dit moment het allerbelangrijkste." sc Heerenveen komt weinig tot scoren, wat afgelopen weekend al er voor zorgde dat Reza Ghoochannejhad werd gepasseerd voor Henk Veerman. "Reza is als leider heel belangrijk voor de ploeg en heeft het vorig jaar geweldig gedaan. Dit seizoen had hij ook al op tien kunnen staan. Wie er in de spits staat bekijken we van week tot week", aldus Streppel.