Einde aan soap? 'Ronaldo wil niet meer weg na openlijke steunbetuiging Real-voorzitter'

Einde aan soap? 'Ronaldo wil niet meer weg na openlijke steunbetuiging Real-voorzitter'

Cristiano Ronaldo zou zijn vertrekwens bij Real Madrid hebben ingetrokken nadat voorzitter Florentino Perez het openlijk voor de Portugese ster heeft opgenomen. Dat meldt de Spaanse krant AS.

Perez liet zich tegenover radiostation Onda Cero lovend uit over Ronaldo, die wegens zijn vermeende belastingfraude niet meer in Spanje zou willen voetballen: "Cristiano is een goed mens, een echte professional. Wat veel mensen niet weten is dat hij zich ook veel inzet voor de maatschappij. Hij verzet buiten het veld net zulk goed werk als er binnen. Daarom vind ik dit alles ook een heel raar. Ik heb gezien hoe hij in de media is neergezet en dat heeft me geraakt. Ik denk dat er sprake is van een misverstand."

Weinig respect

De dinsdag herkozen voorzitter vervolgt: "Ik weet dat hij baalt van de behandeling van de media. Ze hebben hem als een fraudeur neergezet. Ik heb persoonlijk ook weinig respect gezien, moet ik zeggen. Hij is nu al neergezet als een fraudeur. Ik heb Cristiano nog niet gesproken. De Confederations Cup is een belangrijk toernooi en ik wil Cristiano niet storen, maar na het toernooi zullen we praten. Ik weet nu niets van een eventuele vertrekwens, maar hij heeft ook gewoon een contract. Ik wil bovendien helemaal niet dat hij bij ons weggaat."