Win prijzen met het voorspellen van het WK!

Over twee weken trapt gastland Qatar af tegen Ecuador op het wereldkampioenschap voetbal. Nederland start een dag later tegen Senegal. Wil jij het WK nóg spannender maken? Doe dan mee aan een gratis WK poule! Gedurende het hele toernooi voorspel jij hier de wedstrijden van het WK. Ben je hier een kei in? Dan maak je kans op prijzen ter waarde van duizenden euro’s!

Iedereen kent wel de leuke onderlinge WK pooltjes die je tijdens eindrondes van het Nederlands elftal speelt met vrienden, collega’s en familie. Online zijn er aardig wat pools te vinden maar de meeste kosten geld of zijn erg verouderd. De WK poule van Voetbalwedden.net is volledig gratis en werkt net een beetje anders dan de standaard voetbalpool. Je voorspelt hier namelijk de wedstrijden van het WK aan de hand van populaire voetbalweddenschappen. Het doel is om jouw wallet met fictief geld zo hard mogelijk te laten groeien. Lukt jou dit? Dan kan je fantastische prijzen winnen!

Voetbalwedden.net

Nodig vrienden uit en win Bol.com cadeaukaarten

Prijzen winnen met het voorspellen van het WK is leuk maar wist je dat je ook al prijzen kunt winnen voordat het WK überhaupt begonnen is? Met de Refer-a-friend campagne kunnen spelers cadeaukaarten winnen van Bol.com. Hoe meer mensen via jou meedoen met de WK-poule des te hoger jouw Bol cadeaukaart waard is. Makkelijk scoren toch?

WK poule = gratis, ook zakelijk

Gaat het op werk alleen nog maar over het WK voetbal? Neem dan samen deel aan de WK poule! Maak jullie eigen subleague en strijd met al jouw collega’s om de winst. Ook zakelijk is de WK poule van Voetbalwedden.net helemaal gratis! Ideaal voor grote vriendengroepen, families of hechte collega’s. Je eigen WK poule maken is makkelijk en snel gedaan. Met de uitnodigingslink nodige jij vervolgens met één klik op de knop al jouw tegenstanders uit.

Waarom jij altijd mee moet doen met een WK poule

Voor de voetbalfans is meedoen met een WK poule een no-brainer. Maar ook als je niet perse een fan bent van deze sport is het toch leuk om hier aan mee te doen. Met een WK poule speel je tegen anderen, en competitie vinden we allemaal leuk! Een WK poule verbindt, maakt wedstrijden leuker om naar te kijken en je hebt elke dag een nieuw gespreksonderwerp! Omdat de WK poule helemaal gratis is is de drempel ook nog eens erg laag om mee te doen. Ben jij als voetbalfan eigenlijk wel beter in het voorspellen van wedstrijden dan jouw collega’s die niks met voetbal hebben? Bewijs je dan nu.