Arne Slot kookte van woede na laatste fluitsignaal: "Zo'n late tegengoal is een enorme teleurstelling"

Feyenoord dacht af te stevenen op een gelijkspel in Oostenrijk tegen Sturm Graz, maar in de blessuretijd kregen de Rotterdammers alsnog een tegendoelpunt te verwerken. Het verlies zorgde voor veel frustratie bij Arne Slot, die voor de camera bij RTL 7 aangaf dat hij kookte van woede na het laatste fluitsignaal: "Het is natuurlijk logisch dat als je in de allerlaatste seconde een tegengoal krijgt, dat dit een enorme teleurstelling is voor iedereen bij Feyenoord", aldus de coach van Feyenoord.

Slot baalt na afloop van het verloren Europa League-duel tegen Sturm Graz vooral van de uitgangspositie die Feyenoord nu heeft in Groep F van het Europese toernooi: "Een gelijkspel was nog een acceptabel resultaat geweest. Dan hadden we nog een redelijke uitgangspositie. Nu hebben we een hele slechte uitgangspositie", aldus Slot, doelend op het feit dat Feyenoord derde in de poule staat met drie punten achterstand op de nummer 1, Lazio Roma, en de nummer 2, Sturm Graz. 

De coach van Feyenoord zag zijn team in de eerste helft goed voor de dag komen, maar dit na rust niet meer lukte: "In de eerste helft hebben we veel balbezit gehad en het best goed gedaan als je zag hoe we de mensen vrij speelden" begint Slot, die direct de vinger op de zere plek legt: "De aanvallers zijn een paar keer dreigend geweest, maar het horen echt meer kansen te worden, wil je een wedstrijd als deze naar je toe trekken. Je hoort tegen dit soort tegenstanders meer goals te maken. Als dat dan niet lukt en je krijgt goals tegen uit standaardsituaties, dan kom je in de situatie waarin we nu zitten", concludeert Slot, die een opportunischer Sturm Graz in de tweede helft zag, waardoor het Feyenoord niet lukte om hun eigen spel te spelen: "Ik denk dat zij een betere indruk maakten dan wij de tweede helft", concludeert de coach van de Rotterdammers.