Ajax kan naam Van der Gaag doorstrepen: ‘Assistent-trainer volgt Ten Hag naar Manchester’

In de zoektocht naar een opvolger van Erik ten Hag begint het er steeds meer op te lijken dat Ajax niet hoeft te rekenen op diens huidig assistent-trainer Mitchell van der Gaag. Volgens Rob Dawson van ESPN is Van der Gaag namelijk dichtbij een overstap naar Manchester United. Hij zal hier Erik ten Hag gaan bijstaan als assistent-trainer.

Eerder werd bekend dat Van der Gaag de aanbieding kreeg van Ajax om daar de manager te worden als opvolger van Ten Hag. Toen werd bekend dat Van der Gaag dit aanbod had afgeslagen, maar tot een overstap naar Manchester United kwam het nog niet. Volgens ESPN zijn Manchester United en Van der Gaag nu dichtbij het naderen van een akkoord. De assistent-trainer zou graag in Engeland aan de slag gaan en dit mede vanwege zijn goede band met Erik ten Hag doen.

Ten Hag wil Van der Gaag graag aanstellen

Ten Hag is zeer tevreden over het werk van Van der Gaag en wil hem dolgraag meenemen naar Manchester. Van der Gaag stond eerder als hoofdtrainer voor de groep in Nederland bij NAC Breda, Excelsior, FC Eindhoven en Jong Ajax.