Reijnders maakt officieus debuut voor AC Milan in oefenduel met Real Madrid

Tijjani Reijnders heeft zondagnacht zijn officieuze debuut voor AC Milan gemaakt. De van AZ overgekomen middenvelder kwam in de verloren oefenwedstrijd tegen Real Madrid (3-2) als invaller binnen de lijnen.

Met nog twintig minuten te gaan werd Reijnders ingebracht door trainer Stefano Pioli. De kersverse aanwinst loste Rade Krunic af. Op dat moment stond het 2-2 in het Rose Bowl Stadium in Los Angeles. Real Madrid won de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 door een goal van Vinícius Júnior in de 84ste minuut.

AC Milan maakte vorige week de komst van Reijnders wereldkundig. De Rossoneri betaalden naar verluidt zo'n 20 miljoen euro voor de 24-jarige middenvelder, die voor vijf jaar vastligt in San Siro. Daarmee is hij de op een na duurste verkoop ooit van AZ. Vincent Janssen prijkt bovenaan het lijstje. In de zomer van 2016 maakte de spits voor 22 miljoen euro de overstap naar Tottenham Hotspur.

Voor Reijnders en co liggen er nog twee mooie wedstrijden in de voorbereiding op het programma. De Milanezen nemen het tijdens hun oefentrip in de Verenigde Staten nog op tegen Juventus (28 juli) en FC Barcelona (2 augustus).