Slot verwacht geen akkoord met 22-jarige spits

De kans is klein dat de Argentijnse spits Valentín Castellanos daadwerkelijk naar Feyenoord komt. De 22-jarige aanvaller werd door Feyenoord Transfermarkt gelinkt aan de Rotterdammers, maar trainer Arne Slot ziet het niet snel gebeuren.

Dat vertelt de Feyenoord-trainer in de persconferentie in aanloop naar de return tegen IF Elsborg voor de UEFA Conference League. Slot verwacht niet dat er een akkoord gaat komen met de jonge spits. Castellanos staat momenteel onder contract bij New York City FC.

Een verhuur van Róbert Boženík is wél aan de orde volgens de oefenmeester. De Slowaak maakt amper minuten bi Feyenoord. Fortuna Düsseldorf lijkt geïnteresseerd en daarmee is de kans dat de spits ervaring op kan doen in Duitsland aanwezig. Boženík ziet een transfer naar Duitsland zitten.

Ondanks het mogelijke vertrek van de spits is hij toch opgenomen in de negentienkoppige wedstrijdselectie voor de return in Zweden. Feyenoord moet een 5-0 voorsprong verdedigen en daarmee lijkt plaatsing voor de groepsfase van de UEFA Conference League zo goed als zeker.