Team van de week: wie blonken er tijdens deze speelronde uit in de Eredivisie?

Speelronde 31 van de Eredivisie is gespeeld en daarmee is het weer tijd voor ons team van de week. Deze week bestaat dat team uit onder andere recordbreker Dusan Tadic, de twee keer scorende Lutsharel Geertruida en Heerenveen-middenvelder Thom Haye. Dit is ons team van de week voor speelronde 31!

Feyenoord-trio
De ploeg van Arne Slot wist zondag met 1-3 te winnen van Fortuna Sittard. Op bezoek in Limburg nam nota bene rechtsachter Lutsharel Geertuida zijn ploeg bij de hand. De jeugdinternational opende de score en schoot binnen het eerste half uur ook nog eens zijn tweede van de middag binnen. Aan de rechterkant blonk ook Reiss Nelson uit, die goed was voor een doelpunt. In de verdediging stond Marcos Senesi goed zijn mannetje.

Wondertreffers Ajax
In de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle, konden de Ajax-fans vooral genieten van Dušan Tadić en Davy Klaassen. Het ervaren duo blonk in de Johan Cruijff ArenA uit: beide spelers wist zich op prachtige wijze op het scoreformulier te schieten. 

Uitblinker in de derby
Het was een knotsgekke ontknoping in Friesland, waar SC Heerenveen en Cambuur de punten moesten delen. De man van de wedstrijd was Thom Haye, die goed was voor twee assists. De man die in de winter overkwam van NAC Breda, gaf bij zowel de 1-0 van Anas Tahiri als de 2-1 van Sydney van Hooijdonk de juiste pass.

Ook PSV wordt gerepresenteerd
Ditmaal staan er twee PSV'ers  in het team van de week. Ritsu Doan, die met een goal en een assist betrokken was bij twee van de vier doelpunten van de Eindhovenaren, neemt plaats op het middenveld. Érick Gutiérez functioneerde zondagmiddag als verdedigende middenvelder en verdient met zijn man of the match-optreden ook een plek in dit team.