Transfernieuws: 'Bayern München wil tempo zetten achter transfer Mazraoui'

Bayern München wil in de transfer van Noussair Mazraoui de komende dagen in kannen en kruiken hebben. De Duitse grootmacht zou volgens transferexpert Fabrizio Romano een aantal weken geleden al een mondeling akkoord bereikt hebben met de Marokkaanse rechtsback, maar hoopt nu ook de handtekening van Mazraoui op papier te krijgen.

De kernreden voor deze plotselinge haast is volgens Romano de angst van Bayern voor een last-minute bod van een andere club. Eén van de andere clubs die al een langere tijd in verband word gebracht met de rechtsback is FC Barcelona, maar ook uit de Premier League kan Mazraoui van interesse genieten. Daarom zal de club uit München in de komende dagen contact opnemen met kamp-Mazraoui. 

Een vertrek van de rechtsback van Ajax is sinds enkele maanden al aanstaande. Deze zomer verloopt het contract van de verdediger, maanden geleden bevestigde hij al dat hij niet van plan was om deze alsnog te verlengen. Het lijkt er dus op dat Mazraoui transfervrij de deur uit zal wandelen bij Ajax.