Siem de Jong vreest in Australië in All You Need is Love terecht te komen

Siem de Jong speelt dit seizoen bij Sydney FC, maar de door Ajax verhuurde aanvallende middenvelder is niet van plan om heel lang Down Under te blijven. De Jong wil niet plotseling in een aflevering van All You Need is Love verschijnen.

"Het hangt uiteindelijk af van wat Ajax, Sydney en ik willen. Het leven is goed en ik speel mijn wedstrijden", vertelt De Jong in gesprek met ELF Voetbal. "Maar ik ben niet van plan zo lang in Australië te blijven dat Robert ten Brink ooit met Luuk of mijn ouders voor de deur staat voor een hereniging, haha."

Appen met Frank de Boer

De Jong ziet het wel zitten om nog eens in de Verenigde Staten te voetballen. "Het lijkt mij nog wel mooi om in de nabije toekomst ook eens in de Verenigde Staten te wonen en te spelen." Misschien een hereniging met Frank de Boer, die nu trainer is van Atlanta United? "Ja, misschien moet ik eens appen hoe het met Frank gaat, haha. Maar de MLS is nu ook in opkomst en de Amerikaanse sportcultuur spreekt mij aan. Ik ben al een paar keer in New York en in Californië geweest."

Siem de Jong maakt regelmatig (mooie) doelpunten voor Sydney: