'Feyenoord laat oog vallen op negentienjarige Ligue 1-degradant'

Feyenoord is enorm gecharmeerd van Adil Aouchiche. De Rotterdammers gaan zich snel melden bij Saint-Étienne, zo meldt 1908.nl. De getalenteerde negentienjarige aanvallende middenvelder degradeerde vorig seizoen met zijn ploeg uit de Ligue 1. 

Na het vertrek van Guus Til en de vele clubs die in de markt zijn voor Kökçü is een versterking op het middenveld van noodzakelijk belang. De negentienjarige Fransman maakte in 2019 indruk op het WK in Brazilië, toen hij onderdeel uitmaakte van de O17-selectie van Frankrijk. Hij gaf zes assists en had destijds al minuten gemaakt in de hoofdmacht van Paris Saint-Germain, maar besloot in 2020 om naar Saint-Étienne te vertrekken.

Die ploeg degradeerde na play-offs uit de Ligue 1 en moeten zich komend seizoen weer bewijzen. De Stadionclub hoopt zijn contract, dat nog een looptijd heeft van één jaar, af te kunnen kopen. Dat brengt 1908.nl naar buiten. Het is afwachten wanneer er een officiële aanbieding komt, maar het doorgaans betrouwbare medium denkt niet dat het lang zal duren. Aouchiche zou een overstap naar Rotterdam-Zuid wel zien zitten.