'Langer verblijf Gakpo niet uitgesloten na eerste gesprek met Van Nistelrooy'

PSV mag nog altijd hopen op een langer verblijf van aanvoerder Cody Gakpo. De rappe vleugelaanvaller heeft aan buitenlandse interesse geen gebrek, maar heeft na een gesprek met nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy ook wel oren naar een extra jaar Eredivisie.

In de Peesjevee Podcast van het Eindhovens Dagblad wordt de situatie van de PSV-captain besproken en lijkt hij genoeg keuze te hebben als het over een transfer gaat. Echter is het voor de 22-jarige Eintovenaar ook nog een optie om langer in Brabant te blijven. Volgens verschillende bronnen zijn onder andere Bayern München, Arsenal en Liverpool gecharmeerd.

De clubwatcher van de Eindhovenaren, Rik Elfrink, denkt dat PSV een mooi plaatje kan schetsen richting de aanvaller. "Hij moet één van de speerpunten worden en heeft al gesproken met Ruud van Nistelrooy, de nieuwe trainer. De vraag is ook nog wat dit seizoen gaat brengen. Als PSV geen kampioen wordt, wil hij dan de club pas verlaten als hij wél met de titel staat? En ook het WK speelt nog een belangrijke rol".

Eerder deze week kwam al naar buiten dat de clubleiding van de Eindhovenaren er alles aan wil doen om de aanvaller in huis te houden. Gakpo verlengde zijn contract al tot medio 2026, maar het is ook nog mogelijk dat dit contract tegen sterk verbeterde voorwaarden wordt verlengd.