Sterspelers Chelsea en Tottenham gaan contract verlengen en kunnen rekenen op megasalaris

Sterspelers Chelsea en Tottenham gaan contract verlengen en kunnen rekenen op megasalaris

Real Madrid zou al maanden achter Chelsea-sterpeler Eden Hazard aan zitten. De club van zijn jeugdidool Zinedine Zidane. The Sunday Express meldt echter dat een transfer nog verre toekomstmuziek is. De Belg gaat namelijk zijn contract bij Chelsea verlengen.

Nieuw contract ondanks interesse Real
Volgens de vader van Hazard, Thierry Hazard, zou Eden zeker na hebben gedacht over een vertrek naar Real Madrid, ook al waren er geen concrete contacten. Om die laatste reden zou de Rode Duivel dan toch een nieuw contract gaan tekenen in Londen. Hazard kan dan rekenen op een salaris van ongeveer 340.000 euro per week, wat hem de best betaalde speler van de Premier League zou maken. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2020.

​Zevenjarig megacontract voor Kane bij Tottenham
Ook Tottenham Hotspur-spits Harry Kane zou in de belangstelling staan van Real Madrid. Ondanks dat gooien de Engelsen alle remmen los om de aanvaller binnen boord te houden. De 24-jarige zou namelijk een nieuw contract van zeven jaar kunnen tekenen bij de Spurs. Zijn salaris zou dan 225.000 euro per week bedragen, waarmee hij de best betaalde Engelsman ter wereld wordt. Op dit moment is dat nog Raheem Sterling. Tottenham hoopt overigens dat na Kane ook Dele Alli en Toby Alderweireld hun contract zullen verlengen.

Bekijk hieronder een aantal mooie acties en doelpunten van Eden Hazard: