Tottenham Hotspur stelt bizarre transferprijs van Harry Kane vast: ruim 300 miljoen euro

Tottenham Hotspur stelt bizarre transferprijs van Harry Kane vast: ruim 300 miljoen euro

Harry Kane is inmiddels al een aantal jaar de sterspeler van het Engelse Tottenham Hotspur. De club hoopt nog jaren te kunnen genieten van de kunsten van de spits en heeft, om de concurrentie af te schrikken, een bizar hoge transfersom om zijn nek gehangen.

Interesse van Real Madrid
De Engelse spits is opnieuw bezig aan een sterk seizoen. De huidige topscorer van de Premier League scoorde dit seizoen al achttien keer in 21 Premier League-wedstrijden, en kan rekenen op interesse van Real Madrid, waar hij al langer aan wordt gelinkt.

Vraagprijs van 340 miljoen euro
De Koninklijke zou interesse hebben in het overnemen van de Engels International. Mocht Real zo ver komen dat het Kane ook daadwerkelijk gaat kopen, dan zal het een werkelijk bizar transferbedrag over moeten maken naar Londen. Volgens The Mirror heeft Tottenham namelijk de vraagprijs bepaald op maar liefst 340 miljoen euro.

Bij transfer de duurste speler aller tijden
Mocht een club bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen, dan wordt Kane met afstand de duurste speler aller tijden, wat nu Neymar nog is. De Braziliaan maakte afgelopen zomer voor 222 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain.

​Bekijk hieronder alle Premier League-goals van Kane in 2017: