Driessen haalt opnieuw uit naar bondscoach: "Van Gaal gooit de Hollandse School te grabbel"

Valentijn Driessen heeft wederom uitgehaald naar bondscoach Louis van Gaal. Volgens de journalist is de oefenmeester bezig om de hele Hollandse School 'te grabbel' te gooien.

Het is inmiddels belend dat Van Gaal het liefst in een 5-3-2 formatie wil spelen, maar daar is Driessen het niet mee eens. De chef voetbal van De Telegraaf ziet liever een ouderwetse 4-3-3 opstelling. In een interview met Veronica Superguide opent hij opnieuw de aanval. "Ik hoor van mensen die met hem werken dat hij zo'n innemende man is, maar zelf zou ik het alleen niet weten. Ik weet wel wat ik van hem vind als trainer, en dat is niet per se positief".

Wederom begint Driessen over de speelstijl en de formatie van Oranje. "Ik vind dat niet alleen het resultaat telt, maar ook de manier waarop. Voor het Nederlands elftal is dat de Hollandse School, en die gooit Van Gaal helaas te grabbel".

Op persconferenties komt het vaak tot een aanvaring tussen Van Gaal en de journalist. "Ik spreek hem alleen op persconferenties en dan ben ik geen schoothondje, nee. Of hij dat gebruikt richting zijn spelers? Dat heb ik ook gehoord, maar niet van Van Gaal zelf of van spelers. Ik weet alleen wel: niks is zomaar bij hem, dus het zou me niet verbazen".