Ten Hag uit frustratie bij clubleiding na mislopen van gewilde Gakpo

De transfer van Cody Gakpo naar Liverpool is niet helemaal goed gevallen bij Erik ten Hag. De hoofdtrainer van Manchester United baalt van de directie en had de Nederlandse vleugelaanvaller graag verwelkomt in Manchester. De Engelse grootmacht is nog op zoek naar een extra aanvaller nu Cristiano Ronaldo vertrokken is. Gakpo had daarbij de uitkomst kunnen zijn voor Ten Hag. 

Dinsdagavond won Manchester United bij de hervatting van de Premier League vrij eenvoudig van Nottingham Forest, 3-0. Na afloop van de wedstrijd schreven verschillende Engelse media over de teleurstelling van Ten Hag. 'Erik ten Hag heeft Manchester United verteld dat hij gefrustreerd is dat ze Cody Gakpo niet konden binnenhalen. United heeft geen officieel bod gedaan bij PSV', weet ESPN te melden. 

Saillant detail is dat de trainer en voetballer dezelfde zaakwaarnemer hebben. Niets leek de komst van Gakpo naar Old Trafford in de weg te staan. Nu moet Ten Hag op zoek naar een alternatief. Na het vertrek van Ronaldo is de spoeling dun in de voorhoede. En ook de situatie rondom de momenteel niet fitte Jadon Sancho baart Ten Hag zorgen.