Engelsen blij met komst Ten Hag: "Het Ajax dat hij heeft gebouwd was in elk geval geweldig om naar te kijken"

Erik ten Hag vertrekt na dit seizoen definitief naar Manchester United. Ajax en Manchester United brachten dit donderdag definitief naar buiten. Jamie Carragher is laaiend enthousiast over de Ajax-trainer en roemt hem om zijn Europese prestaties met de Amsterdammers.

Ten Hag werd al een tijdje gelinkt aan de Engelse topclub. De 52-jarige Nederlander wordt de opvolger van interim-trainer Ralf Rangnick en nu het bekend is dat de deal rond is, wordt er al volop gespeculeerd over de kans van slagen van Ten Hag in Manchester. "Ik zou ook voor hem hebben gekozen", stelt Carragher in gesprek met Sky Sports. Naar verluidt ging de strijd tussen Ten Hag en Pochettino. "Ik snap, gezien zijn prestaties, dat de keuze op hem is gevallen".

"Sommigen zeggen Pochettino vanwege zijn ervaring in de Premier League, maar het voetbal dat Ajax de afgelopen jaren heeft gespeeld...", vervolgt de voormalig verdediger. "Geen van beiden zou een slechte keuze zijn geweest." Carragher kijkt ernaar uit om Ten Hag aan het werk te zien bij United. "Het Ajax dat hij heeft gebouwd was in elk geval geweldig om naar te kijken", besluit het Liverpool-icoon.