Goed nieuws voor PSV: Ramalho hervat groepstraining en 'lijkt inzetbaar'

André Ramalho is zondag weer aangesloten bij de spelersgroep van Roger Schmidt. De Braziliaanse verdediger liep in januari, tegen Go Ahead Eagles, een enkelblessure op. Het heeft er alle schijn van dat de 30-jarige laatste man het Eredivisie-slot gaat meemaken.

De Eindhovenaren trainden zondag voor publiek en de PSV-supporters zagen dat de krullenbol weer van de partij was. Ramalho 'lijkt inzetbaar' in de slotfase van het Eredivisie-seizoen en de bekerfinale, zo denkt het Eindhovens Dagblad. Dat betekent dat trainer Roger Schmidt en zijn staf de concurrentiestrijd weer zien toenemen.

Ramalho heeft namelijk genoeg concurrenten binnen de selectie. Schmidt heeft de beschikking tot Boscagli, Teze en Obispo. Teze speelde de laatste weken op de plek van de Braziliaan en maakte indruk. Zijn prestaties waren ook bondscoach Louis van Gaal niet ontgaan en daardoor mocht de 22-jarige verdediger debuteren in de Oranje-selectie. 

Ondanks dat Teze met een blessure moest afhaken bij Oranje, lijkt het uitduel tegen FC Twente niet in gevaar te komen, Mwene en Thomas zijn echter niet inzetbaar Het tweetal kampt met een langdurige blessure en is druk met revalidere. Romero en Ledezma zijn net terug van een blessure en ook Gakpo lijkt op tijd fit te zijn voor Twente-uit.