PSV heeft beet, Branthwaite maakt seizoen af in Eindhoven

PSV kan ook in de tweede seizoenshelft gebruik gaan maken van de diensten van Jarrad Branthwaite. De geruchten gingen dat de huurling van Everton eventueel tussentijds terug zou worden gehaald, gezien het luttele aantal speelminuten. Clubwatcher Marco Timmer laat zondag weten dat de deal rond is en de Engelsman het seizoen afmaakt in Nederland.

De huurling is er namelijk nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren, maar krijgt zo nu en dan wel een invalbeurt van trainer Ruud van Nistelrooij. Met de naderende terugkeer van Olivier Boscagli is het perspectief niet geheel rooskleurig, maar tóch blijft Branthwaite. Everton leek de boomlange centrale verdediger te kunnen stallen bij het Italiaanse AS Roma, maar met dit nieuws gaat die deal niet door.

Branthwaite heeft het prima naar zijn zin in Brabant en van die instelling hebben de Eindhovenaren succesvol gebruik kunnen maken. Everton is akkoord en haalt hem niet tussentijds terug naar Engeland. De huurling scoorde eerder dit seizoen in de topper tegen Feyenoord en maakte tot dusver 533 minuten in totaal voor PSV.

Ook interessant