Oranje verblijft in 'poenerig' hotel in Doha: "Je weet niet wat je ziet"

De selectie van het Nederlands elftal verblijft tijdens de eerste dagen van het WK in Qatar in het St. Regis Hotel in de West Bay. Telegraaf-verslaggever Mike Verweij brengt een update vanuit Doha en vertelt meer over het onderkomen van Oranje.

Verweij heeft al een kijkje mogen nemen in het spelershotel van Nederland. "Het is luxueus, misschien wel poenerig", blikt Verweij terug op zijn bezoek aan het hotel. Zo staat er in de lobby een Lamborghini tentoongesteld en voor het hotel grote standbeelden van dieren. "Je weet niet wat je ziet. Het slaat helemaal nergens op, maar het ziet er wel schitterend uit".

Verweij is ook alvast naar het stadion gegaan waar Nederland de openingswedstrijd tegen Senegal speelt. Volgens de verslaggever vinden er nog geen activiteiten plaats rondom het stadion. Hij werd wel door een wegversperring aan de kant gezet door de lokale politie. "We kregen een bomcheck onder onze auto, vervolgens mochten wij lopend door en de taxichauffeur niet".

De selectie van Oranje is na een vlucht van 6,5 uur veilig geland in Qatar. Dinsdagavond wacht zich nog een uitlooptraining voor de spelers.