Dani Alves ziet transferdoelwit PSG graag komen: ''Als hij naar ons komt, zou dat beter zijn''

Dani Alves ziet transferdoelwit PSG graag komen: ''Als hij naar ons komt, zou dat beter zijn''

Door de 3-0 nederlaag tegen Brazilië wist Chili zich dinsdagnacht niet te kwalificeren voor het WK in Rusland. Paris Saint-Germain-verdediger Dani Alves is blij dat zijn nationale elftal wist te winnen, maar liet verschillende media ook weten dat hij meevoelt met de spelers van Chili, waaronder voormalig ploeggenoot Alexis Sánchez. 

''Ik wilde niet met hem spreken, omdat ik weet hoe moeilijk het voor hem is. Ik wilde ook niet dat mensen bepaalde dingen zouden interpreteren waardoor mijn professionaliteit in twijfel zou worden getrokken,'' vertelde Alves, toen werd gevraagd of hij Sánchez nog heeft gesproken. 

Het contract van Alexis Sánchez loopt na dit seizoen af. Verschillende Europese topclubs worden gelinkt aan de aanvaller van Arsenal, waaronder Bayern München, Manchester City en PSG. ''Het zou mooi zijn als hij naar ons komt. Hij is zeer gewild door veel teams. Ik wil alleen maar het beste voor hem, waar hij ook naartoe gaat. Maar als hij naar ons komt, zou dat beter zijn,'' vertelde Alves nadat hij werd gevraagd of de aanvaller naar de Franse hoofdstad kan vertrekken.