Spelerspaspoort Ofir Marciano (profiel)

 Profiel: Ofir Marciano (Israël, 7 oktober 1989) staat onder contract bij Feyenoord.

Spelerspaspoort Ofir Marciano (profiel) keeper van feyenoord

Loopbaan

Vanuit de jeugdopleiding van de club stroomde hij in 2008 door naar het eerste elftal van MS Asjdod. Na meer dan honderd wedstrijden te hebben gespeeld voor de club, werd de doelman verhuurd naar het Belgische Moeskroen. Na een seizoen in de Jupiler Pro League werd Ofir Marciano wederom verhuurd aan Hibernian FC. In 2017 tekende de keeper definitief bij de Schotse club uit de Premiership. In Schotland kende de routinier een succesvolle periode waar hij 150 keer onder de lat stond.

Interlandcarrière 

De doelman zat op 7 september 2013 voor het eerst bij de selectie van Israël. Echter maakte hij toen nog niet zijn debuut bij de nationale ploeg. Die maakte Marciano op 10 oktober 2014 in de kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus. Een maand later hield hij in de kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina voor het eerst als international de nul. In totaal heeft hij al meer dan twintig wedstrijd voor de nationale ploeg van Israël gespeeld.

Feyenoord

Na zijn periode in Schotland, tekende de doelman op 30 juni 2021 transfervrij bij Feyenoord. Marciano zei trots te zijn op zijn overstap naar de Kuip: "Dit is zo’n grote club. Ik kijk ernaar uit om mezelf hier te kunnen laten zien en wil belangrijk zijn voor Feyenoord. En ik kan niet wachten om de supporters te kunnen begroeten in een vol stadion.”

Eerste interview van Ofir Marciano na zijn transfer naar Feyenoord (Artikel gaat verder onder video).

Dit is de vriendin van Ofir Marciano

De Israëlische doelman is getrouwd met Shelly Regev Marciano. De Israëlische is, naast dat ze al een kind heeft met de Feyenoorder, bovendien al in verwachting van haar tweede kind. Shelly verdient overigen de kost met modellenwerk.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl