Hartman kijkt uit naar hervatting Eredivisie: "Ik vond de break iets te lang

Quilindschy Hartman had door de interlandbreak een aantal weken vrij, maar dat duurde hem iets te lang. De vleugelverdediger liet zich in het slot van de eerste seizoenshelft gelden bij Feyenoord en wil de stijgende lijn voortzetten in januari.

"Het is wel een beetje wennen", doet Hartman uit de doeken in gesprek met RTV Rijnmond. "Voor mij is het de eerste keer bij Feyenoord 1, dus voor mij is dit wat het is. Ik vond de break wel iets te lang. Drie weken voelden als drie maanden. Ik ben blij dat we weer lekker begonnen zijn. Het is ook wel weer goed om te kunnen werken aan onze tactiek. Daar kunnen we deze voorbereiding voor gebruiken'', vervolgt de linksback. Wat hem betreft kwam het WK in Qatar niet als geroepen. "We zaten in een goed flow en soms moet je dealen met zulke dingen. Het is wat het is."

Hij durft nog geen antwoord te geven op de vraag of hij een vaste basisplek krijgt van trainer Arne Slot. ''Die vraag krijg ik heel vaak. Het is denk ik lastig zeggen. De laatste drie wedstrijden heb ik gespeeld en ik denk dat het goed ging. Ik heb ook veel concurrentie. Zolang ik geen reden geef om te wisselen dan heb ik een goede kans om veel te spelen. Zodra ik kans geef om te wisselen staan er andere jongens klaar om het te doen", besluit de linksachter. 

Ook interessant