Vijf spelers die in de belangstelling staan van Feyenoord

De transfermarkt is officieel nog niet geopend, maar alle clubs zijn al flink aan het rond kijken voor versterkingen voor aankomend seizoen. Welke spelers staan op het lijstje van Feyenoord? Check het hieronder.

Sofyan Amrabat

Sofyan Amrabat staat al een lange tijd in de belangstelling van Feyenoord, tot een transfer is het echter nog niet gekomen. De club uit Rotterdam heeft een bod uitgebracht van €2,5 miljoen, maar deze is door FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren geweigerd. De Marokkaans international van de Domstedelingen heeft wel al aangegeven graag de overstap naar Feyenoord te willen maken, tegenover Voetbal International zei de speler het volgende: ‘’Ik denk dat ik als speler en qua persoonlijkheid goed bij Feyenoord zou passen. En ik wil die Kuip meemaken, hè.’’ Zien wij Amrabat binnenkort in een Feyenoord shirt?

Kevin Diks

Nu Rick Karsdorp is vertrokken naar AS Roma, wordt Kevin Diks naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van de rechtsback. De vleugelverdediger gaat door Fiorentina verhuurd worden aan de landskampioen, dat ook een optie tot koop heeft bedwongen. In Rotterdam moet de oud-Vitesse speler de concurrentie aangaan met Bart Nieuwkoop.

Nigel de Jong

Een bizar gerucht dat de afgelopen week op kwam duiken: Feyenoord heeft interesse in Nigel de Jong. De verdedigende middenvelder hoeft niet te rekenen op speeltijd bij Galatasaray en dus mag de Nederlander vertrekken. De club uit Rotterdam heeft nog geen concreet bod gedaan, maar wel geïnformeerd naar de diensten van de mannetjesputter. Het contract van De Jong loopt volgend jaar af.

Ricardo van Rhijn

Naast Kevin Diks zou Feyenoord ook interesse hebben in Ricardo Van Rhijn. Een pikant nieuwtje, gezien de recente voorgeschiedenis van de rechtsback bij Ajax. Bij Club Brugge kende de Nederlander een aardig seizoen, maar toch zet de rechtsback zijn toekomst liever elders voort. Is Feyenoord de volgende stap voor Van Rhijn?

Mathieu Dossevi

Al een lange tijd gaat het gerucht rond dat Feyenoord interesse zou hebben in Mathieu Dossevi van Standard Luik. De in Frankrijk geboren vleugelaanvaller is 29 jaar oud en heeft een prijskaartje van €5 miljoen aan zijn broek hangen, een bedrag dat Feyenoord ietwat te hoog vindt. Ook door de komst van Boëtius naar de Rotterdamse club lijkt de interesse in Dossevi wat verwaterd, maar op het verlanglijstje staat de smaakmaker nog wel!